HTML

Hajátültetésem története a FUE módszerrel

Bologmban azoknak szeretnék segíteni, akik hajbeültetésen gondolkoznak. Hétrő-hétre fényképekkel illusztrálva mutatom be a hajátültetésem történetét.

Friss topikok

Linkblog

2 hónap elteltével

2011.01.02. 22:29 FUE

Elmúlt a kivétel helyének furcsa viszketése. Egy két pattanás szerű, könnyen kezelhető dudorocska jelenik meg néha. (10 centinél messzebrről nem látszanak, mivel hajas fejbőr alatt vannak) Ezek többségénél egy bőrben eltévedt hajszálacska okozta a galibát, amit egy tű segítségével pici kapirgatással útba lehetett igazítani. (Hogy miért a kivétel helyén tévednek el a hajszálak azt ne kérdezzétek..nem tudom? A betétel helyén ilyen gond nincs.) Az említett pattanás-szerű dudorocskák másik felénél nem találtam eltévedt hajszálat. Sima (kinyomható) pattanácskáknak bizonyultak, talán a kapott érzéstelenítőktől. Szerencsére egyre ritkábban, egyre kevesebb és egyre kisebbek is.

Megjelenést (megjelenésem) tekintve, most egy darabig nem várható változás, még 1-2 hónap mire az átrakott hajhagymák "beindulnak". Amint érezhetővé/láthatóvá válik a változás rakok fel új képet.

komment

süti beállítások módosítása